Avancerad hudvård

Microneedling med MicroPen

60 min / 1695 kr

Kurbokning med minst 3 tillfällen / 1 395 kr per tillfälle
Total kostnaden för de överenskomna antalet kurtillfällen betalas vid första besöket och bokningen av kuren.

 

Automatisk mikronålning är en icke-kirurgisk och förbränningsfri (frånvaro av upphettning) teknik för effektiv hudföryngring, minskning av rynkor, linjer och akne-ärr samt förbättring av hudens textur och färg. På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att skapa en kontrollerad hudskada. Den kontrollerade skadan utlöser sårläkningseffekt och tillväxtfaktorer, samma som aktiveras när vi skadar oss, vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin, dessutom bildas nya kapillärer(blodkärl). Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, ärr förfinas och huden blir slätare.

Behandlingen inleds med konsultation och upprättande av en behandlingsplan där vi bestämmer målet med behandlingen/kuren, normalt 3-6 behandlingar, en gång per månad, för fina och bestående resultat.

Dubbelrengöring, kemiskpeeling av huden samt porrengöring, genomförande av microneedling efter överenskommet mål med behandlingen, avslutande mask, dag/natt crème samt ögon crème.

PRX-T33 Full ansikte, hals & dekolletage

1995 kr

Går också att få som kur, kontakta för förslag.

En avancerad behandling helt utan nålar som kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. TCA (Trikloättiksyra) Väteperoxid samt Kojicsyra (syra från jästsvamp). Denna kombination gör att den är ”snäll” men effektfull på och i huden. Behandlingen är smärtfri. Ger omedelbar och långsiktig effekt.

PRX-T33 egenskaper:

  • Ökad cellförnyelse
  • Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
  • Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
  • Reducerar linjer/rynkor
  • Reducerar oönskad pigmentering
  • Reducerar röda ärrbildningar
  • Reducerar bristningar

En speciell Dag- och Nattkräm fås kostnadsfritt vid behandlingstillfälle som skall användas 6 dgr efter behandling för att ytterligare förstärka behandlingen. Ger resultat direkt men fler behandlingar bygger upp huden ytterligare. Solning skall undvikas 6 dagar efter behandling. Hör av dig på info@profeetskincare.se för konsultation om detta kan vara en behandling för dig!