Om oss

ProFeet & Skincare är en professionell salong i Eriksberg, på Hisingen i Göteborg.
Vi erbjuder ett brett sortiment av professionell hudvård, anpassat för just din hudtyp. Samt även medicinsk fotvård samt massage. 

Från dröm till verklighet
2015 slog jag för första gången upp dörrarna till salongen belägen på det gamla köpstråket Bautastensgatan i Eriksberg, på Hisingen i Göteborg. Då som nu med missionen att ge personligt anpassad hudvård, medicinsk fotvård och massage. Alltid hållbara och kvalitativa tjänster med ekologiska produkter för bästa möjliga resultat och upplevelse.

Jag är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut och auktoriserad hudvårdsterapeut, genom yrkeshögskolor i både Göteborg och Landskrona. Detta i kombination med bakgrund som utbildad undersköterska, med inriktning mot hälsa och friskvård, innebär att jag strävar efter helheten i mina behandlingar.

Att arbeta hållbart är också någonting jag alltid strävar efter och därför väljer jag alltid hudvårdsprodukter som motsvarar mina förväntningar kring såväl tillverkning, tillsatser och miljöarbete. Produkter som jag med gott samvete använder vid behandlingar, men också rekommenderar mina kunder.

Varmt välkommen!

Robin Winberg
Grundare och VD, ProFeet & Skincare AB

Hudterapeut – Medicinsk Fotterapeut – Massör

Vi är medlemmar i både Sveriges Hudterapeuters rikorganisation.

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation är en rikstäckande ideell förening utan facklig religiös eller politisk tillhörighet och som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR:s ansvar är att verka för ett seriöst och kompetent yrkesutövande med ansvarskänsla. Fokus skall ligga på etik, kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.

SHR är idag en viktig faktor för yrket och tar ansvar för både utbildning av hudterapeuter och för slutkonsumentens trygghet samt för kommunikation till allmänhet och myndigheter om hudterapeutens arbete. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. Vårt emblem är kundens trygghet.

ProFeet & Skincare är auktoriserad via SHR samt innehaver behandlingskadeförsäkring och ansvarsförsäkring genom SHR för samtliga behandlingar i vår meny, för din trygget om olycka skulle vara framme.

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Ett ideellt yrkesförbund i friskvårdssektorn som organiserar alla som arbetar med manuella behandlingsmetoder, rådgivning inom kort och träning samt olika sorters coachning. Förbundets medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring.

Vi på ProFeet & Skincare är kvalitetssäkrade enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds krav och standard.

Miljö & Hälsa Göteborgs Stad

ProFeet&Skincare är godkända av Miljö & Hälsoförvaltningen Göteborg (2020) för stickande och skärande verksamhet och att vi följer kommunens samt socialstyrelsens reglemente för hygienisk verksamhet.  Miljö & Hälsoförvaltningen gör regelbundna besök för att kontrollera verksamhetens hygienrutiner mm, senaste besöket var April 2020.