Våra samarbetspartners

Remisser från Närhälsan och Capio

Vi tar emot remisser på medicinsk fotvård från Capio Lundby Vårdcentral, Capio Kvillebäcken Läkarhus samt Capio Amhult Vårdcentral,  Närhälsans alla vårdcentraler i Västra Götalands Regionen, huvudsakligen Hisingen.

Enklast är att du kontakta oss för tidsbokning samt att du har med dig remissen vid det bokade besöket. Om den blivit postad direkt till oss så kommer vi skicka en skriftlig kallelse till dig med datum och tid för din behandling.

Vi på ProFeet&Skincare är bundna att följa samma ställda krav, som på vårdcentraler och sjukhus, vad det gäller hygienisk verksamhet och förebyggande mot patogener, allt enligt socialstyrelsens regelverk. 

Friskvårdsavtal

Vi tar emot  E-passi. Dessa kan du använda på fotvård eller valfri massage. Du löser in kupongerna vid behandlings-tillfället. Du får såklart kvitto också som du kan lämna in till din arbetsgivare i efterhand för att få tillbaka på din nästkommande lön. Prata med din arbetsgivare vilka regler som gäller för just din arbetsplats. 

Om din arbetsgivare önskar att bli fakturerad för din behandling istället så behöver vi ett intyg från din arbetsgivare med dina uppgifter på som intygar att detta är rätt och riktigt, för att undvika missförstånd vart fakturan skall skickas.