Nyinflyttade på Sannegården – Hisingen!

2023-11-03 | Senaste nytt

Då har vi flyttat från Bautastensgatan och flyttat in i nya lokaler i Sannegården, precis vid vattnet och småbåtar och skön havsbris ska vi nu kunna verka för kunders fot, hud och kroppshälsa.

Den 15 sep 2023 hade vi invigning hela eftermiddagen och det kom massor med människor hit. Nya som gamla kunder med blommor, bubbel och lyckönskningar. Våra snickare hann precis bli färdiga innan vi slog upp dörrarna kl. 14.00 och vår dj, Dj Hanna, var behjälplig med att hälla upp bubbel och skapa en skön stämning i hamnen medan Jenny från Eminence Organic Skincare Sverige svara på nyfikna frågor om hudvårdsrutiner, hudvård och hudvårdsprodukter från Eminence Organic Skincare.

Nya lokalerna är totalt 43 kvm stora och inhyser två stycken behandlingsrum. I ett av rummen vi kommer fortsatt erbjuda medicinsk fotvård och pedikyr för privatpersoner och remitanter.

I det andra större kommer erbjudas hudvård, avancerad hudvård, ansiktsbehandlingar, klassisk massage, hotstone-massage, aroma-massage, koppningsmassage, kroppsskrubb, kroppsinpackningar, vaxningar som t.ex. rygg & benvaxning och intimvaxning för både män och kvinnor samt mycket mer!

Jag har själv inrett och valt alla material och till hjälp av fantastiska hantverkare från och via Mr Fixit Göteborg. Jag har inspirerats av naturens lugna element som sten, trä, brunt, grönt, beigt etc. Velat hämta in hamnens element så som runda fönster på valnötsdörrar, med inspiration av båthytten, akustikpanel som ger ljuddämpning i den 4,5 m höga loungen och sina lika höga fönster. Panelen påminner också om träribbor och havsträ som flyter förbi i älven. Mycket ekmaterial som brunt vinylklick i slitstark industri kvalitet men ger en äkta känsla av robust ekparkett. Kakel med inspiration från det gråa och beigea granitklipporna i skärgården. Doft i lokalen från sandelträ, kardemumma, amber och vanilj ger en unisex och en aningen vinkling mot det maskulina hållet i denna miljö.

Så glad och stolt över nya lokalen och hoppas på att alla ska trivas och längta hit lycka mycket som jag gör varje morgon.

Tack alla som tittade förbi, tack till DJ Hanna, Tack till Jenny på Eminence Organic Skincare, Tack till Hantverkarna på Mr Fix It Göteborg, Tack till Familjebostäder som varit så behjälpliga och tack till nära och kära som hjälpt till och stöttat!

 

Arkiv Senaste Nytt