Varför ansiktsbehandling?

2024-03-27 | Senaste nytt

 Vad är en ansiktsbehandling?

Ansiktsbehandling är en behandling i flera steg där man behandlar och förebygger problem som uppfattas oönskade av dig som kund. Det kan vara en djuprengörande, en anti-aging, förfina linjer & rynkor, minska porer, arbeta bort svullnad eller avkoppling för att skämma bort dig själv. Det kan vara en skräddarsydd hudvårdsbehandling för att ta itu med individens hudproblem och sträcker sig från en 30 minuters ansiktsbehandling till en 120 minuters behandling.

Ansiktsbehandlingen i sig innehåller flera steg för att behandla huden. En ansiktsbehandling inkluderar en konsultation, vanligtvis i början  för att ta reda på mer om din hud, hälsa och eventuella mediciner du tar som kan påverka huden. Vad du önskar, förväntar dig få ut av behandlingen.

Man kan göra enstaka tillfällen till regelbundna kurer. Traditionellt sätt ingår rengöring, toning, exfoliering, masker, fuktkrämer och serum, saker du kan förvänta dig av en grundläggande ansiktsbehandling. Mina ansiktsbehandlingar på ProFeet&Skincare innehåller även massagetekniker från Ungern, traditionell kinesisk medicin (TKM) & ayurveda, som främjar cirkulationen, spänningar i käke, stagnationer och svullnad i lymfsystemet, uppstramande, stimulerande och rogivande

Du kommer att uppleva att jag kommer att justera dessa steg beroende på din hudtyp eller problem. Om du till exempel har en känslig hudtyp kanske jag inte använder ånga. Om tilltäppta porer inte är ett problem kan det hända att jag hoppar över portömningen och går direkt på massagen. Allt utifrån vad du önskar förstås utav din behandling.

Varför behöver jag en ansiktsbehandlingen?

Ansiktsbehandling är det bästa sättet att se till att du ser de långsiktiga resultat du vill ha i din hud. Jag kan lära och visa dig hur du tar hand om din hud på bästa sätt.

Vad är skillnaden mellan en professionell och en gör-det-själv ansiktsbehandling?

Vet vad du tänker –  kan jag inte bara göra den här hemma? Det kan du såklart- men!

Med en professionell ansiktsbehandling säkrar du behandlingar som verkar djupare och är mer potenta än vad du kan få till hemma. I mina behandlingar tillämpas tekniker och metoder som är svåra att göra hemma. Svårare att på ett bra sätt utföra extraktioner/protömning vilket man kan göra på plats på salongen på ett säkert sätt – utan att riskera att skada din hud. Massagetekniker som behandlar din hud, lymfa, nerver, farcia och även resten av kroppen också genom akupressur & reflexologi. Samt råd om vad din hud faktiskt behöver för att du ska uppnå dina mål och önskningar med huden.

Jag är stolt över att erbjuda högkvalitativa, koncentrerade hemvårdsprodukter som på ett fantastiskt sätt kompletterar mina mer kraftfulla behandlingar som endast är professionella.

Hur ofta ska du göra en ansiktsbehandling då?

Den allmänna rekommendationen för frekvensen av en ansiktsbehandling är ungefär var tredje eller fjärde vecka, eller en gång i månaden. Detta beror verkligen på hur du behandlar din hud idag. Är du flitig med att använda dina hudvårdsrutiner och hemmatekniker, som jag gärna lär ut så kan man absolut gå mer sällan. Men bästa för ett bra och långsiktigt resultat är ca 1 ggr i månaden. Har du stora problem du vill få bukt med kan man t.o.m. göra en kur 1 ggr veckan i 6 till 8veckor och sen utvärdera resultat utifrån vad vi kommit fram till första gången! Prova så ska du få se!  😊

Ansiktsbehandling

Arkiv Senaste Nytt